23-12-04

Persbericht

Volgend persbericht werd door de PR dienst van Tros FM verspreid:

De eindejaarsplannen van 'TROS FM

Het is weer eindejaar. Voor de mannen van 'TROS FM uit Dendermonde (103.9 MHz) worden het drukke tijden. Zoals elk jaar heeft de eindejaarsprogrammatie hieraan de nodige schuld.

Vrijdag 24 december barst alles los met de 'TROS FM - Kerstspecial, kundig onder woord gebracht door oa. Mark Van Monde en Chris Alexander

Op kerstdag 25 december overlopen Jurgen De Clerck, Tony De Wilde en Pieter François de 100 beste hits van 1984 .

Op 26 december is het dan tijd voor recenter werk, want dan wordt de Ware 100 van 2004 aan jullie voorgesteld. Dit alles wordt in goede banen geleid door Dany Van Steen, Ludwig Simoen en Patrik De Greef. En wie denkt dat die drie er dan vanaf zijn, heeft het goed mis want op 29 december is het tijd voor de Duimplatenrevue . De 52 Duimplaten van 2004 worden door hen op een rijtje gezet doorspekt met de belangrijkste feiten van dit jaar.

Op donderdag 30 december is het de beurt aan Vincent De Wolf. Vincent die zo wat eigenzinnige muziekstijl heeft (zoals hij zelf zegt) zet vanaf 19 uur zijn 30 favoriete platen van 2004 op een rij in De Onverzettelijke 30.

Aftellen van oud naar nieuw wordt op 'TROS FM gedaan door Jurgen De Clerck, Tony De Wilde en Pieter François. Vanaf 22 uur draaien zij de leukste hits zodat het bij u in de woonkamer een echt feest wordt. Tussen twee platen door kan de Dendermondse luisteraar telefonisch zijn nieuwjaarsgroeten doorbellen en ook enkele BV's zullen hun groeten doorgeven.

En niet alleen op muzikaal vlak heeft Radio 'TROS FM grootse plannen, ook digitaal staan er enkele veranderingen op til. Momenteel zijn de webmasters druk bezig aan trosfm.be .

In afwachting daarvan kan je reeds terecht op de blog . Op deze blog zal de luisteraar ook de Top 100 kunnen volgen.

Le Docteur Ordinateur, de informaticaspecialist van het vrijdagavondprogramma TROS Folie heeft sinds kort ook een website waarop de luisteraar al zijn computervragen online kan stellen. Surfen kan naar docteurordinateur.be

of gewoon op vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur afstemmen op TROS Folie...

Persbericht TROS FM

19:56 Gepost door Radio 'TROS FM | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Oh my God Inderdaad mannen ...

We vliegen er zeker in de komende dagen

Gepost door: Jürgen De Clerck | 24-12-04

Kerstprogramma's Zeker en vast, dat ziet er weer lekker uit.
Prettige feesten aan iedereen en elk appart! Groeten.

Gepost door: Vinne | 24-12-04

De commentaren zijn gesloten.